a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τα 4 μυστικά για να γίνετε πλούσιοι και ευτυχισμένοι



Τα 4 μυστικά για να γίνετε πλούσιοι και ευτυχισμένοι

Σε αυτό το βιβλίο δεν πρόκειται να σας παρουσιάσω πώς να γίνετε πλούσιος. Πρόκειται να σας διδάξω πώς να επιτύχετε τον πλούτο. Ποια είναι η διαφορά θα μου πείτε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά  μεταξύ του να είσαι πλούσιος και του να είσαι εύπορος. Όταν είστε εύπορος όχι μόνο έχετε χρήματα αλλά είστε και ευτυχισμένος.
Προσωπικά δεν έχω εκατομμύρια δολάρια να κάθονται στον τραπεζικό λογαριασμό μου συλλέγοντας το ενδιαφέρον έτσι δεν μπορώ να πω ότι είμαι πλούσιος.  Αλλά είμαι εύπορος. Δεν είναι απαραίτητο να είστε πλούσιοι για να είστε εύποροι. Μπορείτε να κάνετε πενήντα χιλιάδες δολάρια ετησίως και να είστε ακόμα εύπορο πρόσωπο. Σε αυτό το βιβλίο θα σας δώσω τα μυστικά στην παραγωγή των χρημάτων και ανάλογα με πόσο καινοτόμοι είστε, με την ακολουθία αυτών των δύο μυστικών, μπορείτε να γίνετε τόσο πλούσιοι όπως  ο Donald Trump.
Έχω δύο στόχους στο μυαλό γράφοντας αυτό το ε-βιβλίου. Το ένα είναι να σας δώσω τα μυστικά για το πώς να παράγετε χρήματα και το άλλο είναι να σας δείξω πώς να είστε εύπορος. Dictionary.com (το λεξικό) καθορίζει τον πλούτο/εύφορος να έχεις αφθονία χρημάτων, πολύτιμα πράγματα στην κατοχή σας, ιδιοκτησία, και άλλα πλούτη. Αυτό είναι μόνο ο πλούτος; Ναι και όχι.. Πιστεύω ότι μέρος της ύπαρξης εύφορος είναι να έχεις χρήματα, αλλά η αφθονία βρίσκεται επίσης στο πόσο ευτυχείς είστε. Το πρόβλημα με του λεξικού.com τον καθορισμό είναι. Τι εάν εσείς είστε αληθινά ικανοποιημένος με 50.000 ετησίως κάνοντας αυτό που αγαπάτε να κάνετε; Η ικανοποίηση είναι επίσης ένα τεράστιο μέρος της αφθονίας. Εάν έχετε χρήματα, πολύτιμες κατοχές, ιδιοκτησία αλλά δεν είστε ικανοποιημένος  και ευτυχής, τότε είστε απλά πλούσιοι. Αναρωτηθείτε ειλικρινά αμέσως τώρα εάν θα θέλατε να έχετε 1 δισεκατομμύριο δολάρια και να είστε θυμωμένος , καταθλιπτικός, αυτοκαταστροφικός ή να έχετε μια άνετη ζωή με όσα χρήματα θα ήταν αρκετά για να είστε ευτυχείς και να είστε το ευτυχέστερο πρόσωπο στον κόσμο.
Είμαι βέβαιος ότι επιλέξατε τη σωστή απάντηση. Πότε πρόκειται να φτάσει σε αυτό το σημείο; Πότε ανακαλύπτω το μυστικό για την παραγωγή των χρημάτων; Εάν αυτό αναρωτιέστε τώρα μην ανησυχήστε, θα φτάσω σε αυτό. Θέλω απλά να καταλάβετε ότι υπάρχουν περισσότερα στην ζωή από τα χρήματα. Πρώτα θα  σας δώσω τα μυστικά για την παραγωγή των χρημάτων, και μετά θα σας δώσω τα μυστικά για να είστε ευτυχείς. Όταν τελειώσω, εάν έχετε απορροφήσει πραγματικά όσα έχω πει και τα βάλτε σε εφαρμογή τότε μπορώ να εγγυηθώ ότι θα είστε αληθινά εύπορος. Έτσι το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε ένας πολυεκατομμυριούχος για να είστε εύπορο πρόσωπο.
Μάθημα 1 – παραγωγή/κατασκευάσιμη αξία.
Το πρώτο μυστικό να γίνεις πλούσιος είναι να  παράγεις κάτι που να έχει αξία στους ανθρώπους. Οι άνθρωποι πρόκειται να είναι οι πελάτες σου, και χωρίς αυτούς δεν θα έχετε τίποτα. Μόλις παραγάγετε ένα προϊόν που έχει αξία σε ένα πρόσωπο θα συγκεντρωθούν σε αυτό και θα διαδώσουν το μήνυμα σε άλλους. Προτού να το ξέρετε, οι τσέπες σας θα γεμίζουν γρήγορα. Επιτρέψτε με να σας δώσω ένα παράδειγμα … Ο καθένας ξέρει  το Google(μηχανή αναζήτησης) . Είναι η κύρια μηχανή αναζήτησης στον κόσμο που παράγει δισεκατομμύρια των δολαρίων ετησίως. Αυτό είναι ένα λόγος που το Google έγινε τόσο πλούσιος; Έδωσαν τους ανθρώπους ακριβώς αυτό που θέλησαν, μια μηχανή αναζήτησης που όταν ψάξατε κάτι, θα σας έδινε τα σχετικά αποτελέσματα. Πριν το Google ήταν πολύ πιο δύσκολο να ψάξεις για κάτι και να βρεθεί το σωστό. Google έδωσε τους ανθρώπους αυτό που ήθελαν και επειδή  το Google έδωσε τους ανθρώπους αυτό που θέλησαν, όλοι άρχισαν να το χρησιμοποιούν,  και προτού να το καταλάβετε, Google έκανε πάνω από  10  δισεκατομμύρια ετησίως.
Έτσι όταν δίνετε στους ανθρώπους αυτό που θέλουν δίνετε αξία στις ζωές τους. Σε αντάλλαγμα που κάνετε τις ζωές τους καλύτερες, αντισταθμίζεστε με τα χρήματα. Δεν αντισταθμίζονται όλα μόνο με αυτόν τον τρόπο. Αντισταθμίζεστε επίσης με τη γνώση ότι βοηθάτε τους ανθρώπους, σε αντάλλαγμα αυτό σας κάνει να αισθανθείτε καλά. Έτσι με την παραγωγή κάτι αξίας σε κάποιον άλλον, είστε στην ανταλλαγή και λαμβάνετε χρήματα και ένα συναίσθημα της ευτυχίας και αυτό σας καταστεί εύπορους. Ανακεφαλαιώσει:
1. Δεν είναι απαραίτητο να είστε πλούσιοι για να είστε εύποροι.
2. Με το να δώσετε αξίας στη ζωή ενός προσώπου αντισταθμίζεστε με τα χρήματα και με το να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, το οποίο σας καθιστά εύπορους.
Μάθημα 2 – Γίνετε έμπειροι/ειδικοί.
Αυτό το μάθημα είναι για τη σημασία του να είστε ειδήμονας σε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε. Άσχετα με το τη θέλετε να κάνετε στη ζωή, ο μόνος τρόπος να κάνετε χρήματα είναι να είστε όσο καλύτεροι μπορείτε στο είδος σας. Πρέπει να βρείτε κάτι που αγαπάτε να κάνετε ή αγαπήστε να μιλάτε για αυτό και εκπαιδευτείτε σε αυτό το θέμα. Μόλις ξέρετε όλα για τη θέση σας έπειτα είναι εύκολο να γίνουν τα χρήματα. Ένας τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι με την ομιλία στα φόρουμ και το σχολιασμό στα blogs μέχρι οι  ανθρώποι σε εκείνη την κοινωνική δικτύωση αρχίζουν να σας βλέπουν για αυτό που είστε... έμπειροι στο θέμα. Μόλις σας ξέρουν οι άνθρωποι θα σας εμπιστευθούν εύκολα και αν  συστήσετε ένα προϊόν θα το αγοράσουν και εσείς μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το προϊών αυτό. Οι μελέτες δείχνουν ότι όταν έχετε μια πιστή ακολουθία στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο σας έπειτα 2 από τους 10 θα αγοράσουν από ένα προϊόν που συστήνετε.  Το τέχνασμα σε αυτό το είδος μάρκετινγκ είναι να μην υπερβληθούν τα προϊόντα. Να Τους προσφέρετε ένα προϊόν μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες και καθώς ο κατάλογός σας αυξάνεται θα μπορούσατε να βγάζετε χιλιάδες μηνιαίως με μια προώθηση προϊόντων μηνιαίως. Δεν πρέπει να τους πωλήσετε προϊόντα επειδή θα αρχίσουν να σας βλέπουν ως spam και θα ξεγράφονται  από τον κατάλογό σας. Ο μόνος τρόπος να κρατηθούν στον κατάλογό σας είναι με το να τους δώσετε πραγματικά πολύτιμο περιεχόμενο στα ενημερωτικά δελτία σας. Έτσι εσείς δίνετε αξία και δείχνετε ότι είστε έμπειρος. Κατά συνέπεια οποιοδήποτε προϊόν προσπαθείτε να τους πωλείστε θα το δέχονται επειδή συστήνεται από σας.
Ανακεφαλαιώσει:
1. Δεν είναι απαραίτητο να είστε πλούσιοι για να είστε εύποροι.
2. Με το να προσφέρεται αξία στη ζωή ενός προσώπου αντισταθμίζεστε με τα χρήματα και να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, τα οποία σας καθιστούν εύπορους.
3. Γίνετε εμπειρογνώμονες έτσι οι ακόλουθοι σας θα σας σέβονται και θα σας εμπιστεύονται. Κατόπιν μπορείτε να τους πωλήσετε ένα προϊόν μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες σε έναν μήνα.
Με αυτά τα δύο μυστικά οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει πλούσιος. Τώρα θέλω να σας παρουσιάσω πώς να γίνετε ευτυχής έτσι ώστε να  μπορείτε να είστε αληθινά πλούσιοι. Εάν ακολουθήσετε αυτά τα 2 μυστικά έπειτα εγγυούμε θα γίνετε ευτυχείς. Αυτά τα 2 μυστικά που είμαι έτοιμος να πω είναι γνωστά για αιώνες και αυτό που κάνουν είναι σας δίνουν περισσότερο ενέργεια που δεσμεύει το σύμπαν και  κάνει τη ροή της ζωής να έρθει σε εσάς εύκολα και αβίαστα, δίχως κόπο.
Μάθημα 3 – Μην κρίνεται τους άλλους και τον εαυτό σας
Το να μην κρίνετε κανέναν αλλά ούτε και τον εαυτό σας  είναι ένας από τους τρόπους για μια πιο ευτυχισμένη ζωή επειδή κρατάτε τα κανάλια της σύνδεσης ανοικτά. Όταν κρίνετε με οποιαδήποτε μορφή βάζετε έναν τοίχο και εμποδίζετε τη ζωτικής σημασίας ροή της ενέργειας. Προσπαθήστε για μια ολόκληρη ημέρα να μην κρίνετε και δείτε πώς αισθάνεστε. Στοίχημα ότι θα αισθανθείτε πιο ενεργητικοί και ευτυχής επειδή αισθάνεστε καλύτερα για σας ως πρόσωπο και η ενέργεια του σύμπαντος που δεσμεύει τα πάντα ρέει μέσα και έξω από σας.  Είναι δύσκολο στην αρχή επειδή πιθανώς δεν συνειδητοποιείτε ακόμη ότι κρίνετε συνεχώς. Θα πάρει κάποιο χρόνο για να σπάζει αυτή η συνήθεια και ο τρόπος που το  κάνετε αυτό είναι να είστε ενήμερος. Αξίζει εάν θέλετε να είστε αληθινά ευτυχείς.
Μια κοινή παγίδα όταν αρχίζετε να μην κρίνετε είναι να αισθάνεστε ένοχοι για όσες φορές έχετε κρίνει . Η μόνη λύση σε αυτό είναι πιο πολύ να μην κρίνετε. Μόνο αυτή τη φορά αντί να μην κρίνετε άλλους, μην  κρίνετε τον εαυτό σας. Με το να κάνετε εξάσκηση σε αυτό  το επόμενο μυστικό είναι που θα είστε ευτυχής με αυτόν τον τρόπο και θα είστε αληθινά πλούσιοι.
Ανακεφαλαιώσει:
1. Δεν χρειάζεσαι να είσαι πλούσιος για να είσαι εύπορος.
2. Με το να προσφέρεται αξίας στη ζωή ενός προσώπου αντισταθμίζεστε με τα χρήματα και να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, τα οποία σας καθιστούν εύπορους.
3. Γίνετε έμπειροι έτσι οι ακόλουθοι σας θα σας σέβονται και θα σας εμπιστεύονται. Κατόπιν μπορείτε να τους πωλήσετε ένα προϊόν μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες σε έναν μήνα
4. Κάντε πρακτική στο να μην κρίνετε άλλους και τον εαυτό σας τακτικά για να κρατήσετε τη ροή της ενέργειας του σύμπαντος κατευθείαν σε εσάς. Θα αισθανθείτε πιο ενεργητικοί και θα νιώθετε περήφανη που είστε καλύτερος άνθρωπός.
Μάθημα 4 – Η αντίληψη  της ατέλειας
Αυτό το μάθημα είναι για τη συνειδητοποίηση ότι δεν είστε τέλειοι και οι άλλοι δεν είναι τέλειοι. Η κατανόηση της ατέλειας είναι πραγματικά σημαντική επειδή μόλις το κατανοήσετε , κατόπιν αισθάνεστε ένα με τον εαυτό σας, με τους άλλους, και με τον κόσμο.
Με το να καταλάβετε πως δεν είστε τέλειοι απελευθερώνετε το εγώ σας που επιτρέπει στη συνέχεια στην ενέργεια του σύμπαντος να σας διατρέξει.  Με το να καταλάβετε πως δεν είστε τέλειοι μπορείτε επίσης να συγχωρήσετε τον εαυτό σας  όσα έχετε κάνει. Μόλις πείτε “Oh λοιπόν, δεν είμαι τέλειος” μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα με την κίνηση του ματιού. Δεν θα νιώσετε ποτέ ενοχή ή τη αυτό- απέχθεια. Με την συνειδητοποίηση  πως και οι άλλοι δεν είναι τέλειοι θα νιώσετε έναν βαθύ δεσμό με το συνάνθρωπο σας. Όταν κάποιος σας βλάπτει ή σας αδικεί έπειτα μπορείτε να θυμηθείτε με να πείτε, "OH καλά, κανείς δεν είναι τέλειος” και με αυτόν τον τρόπο απελευθερώνονται οποιαδήποτε δυσαρέσκεια ή άλλα αρνητικά συναισθήματα αμέσως.
Αυτή η μορφή οίκτου για σας και άλλους θα σας δώσει ένα συναίσθημα της κεντροθέτησης και εάν χάνεστε θα μπορείτε βρείτε τον δρόμο σας ή χάνεστε τώρα.
Ανακεφαλαιώσει:
1. Δεν χρειάζεσαι να είσαι πλούσιος για να είσαι εύπορος.
2. Με το να προσφέρεται αξίας στη ζωή ενός προσώπου αντισταθμίζεστε με τα χρήματα και να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, τα οποία σας καθιστούν εύπορους.
3. Γίνετε έμπειροι έτσι οι ακόλουθοι σας θα σας σέβονται και θα σας εμπιστεύονται. Κατόπιν μπορείτε να τους πωλήσετε ένα προϊόν μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες σε έναν μήνα
4. Κάντε πρακτική στο να μην κρίνετε άλλους και τον εαυτό σας τακτικά για να κρατήσετε τη ροή της ενέργειας του σύμπαντος κατευθείαν σε εσάς. Θα αισθανθείτε πιο ενεργητικοί και θα νιώθετε περήφανη που είστε καλύτερος άνθρωπός.
5. Συνειδητοποιήστε ότι δεν είστε τέλειοι και οι άλλοι δεν είναι τέλειοι. Αυτό θα σας συνδέσει με το συνάνθρωπο σας με έναν βαθύ τρόπο και θα αισθανθείτε ένα με τον κόσμο.
Όλα αυτά τα μαθήματα που συνδυάζονται θα σας δώσουν τον πλούτο. Ακόμα κι αν δεν κάνετε δέκα εκατομμύριο δολάρια θα είστε ευτυχείς και η ύπαρξη του πλούτου δεν θα σας  νοιάζει καθόλου. Εγγυώμαι ότι εάν χρησιμοποιήσετε τα πρώτα δύο μυστικά έπειτα θα γίνετε πλούσιοι.  Αλλά δεν θα σημάνει τίποτα χωρίς τα τελευταία δύο μυστικά. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να είσαι ευτυχής μαζί με τα πλούτη, και εάν υπολειφθείτε δεν θα πειράξει επειδή θα είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή και δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό. Η καλή τύχη και ο Θεός να σας ευλογεί και όλες οι επιθυμίες σας να γίνουν αληθινές.
Εάν θέλετε ένα σημαντικό άρθρο κάθε εβδομάδα που θα σας φτάσει πιο κοντά στον πλούτο παρακαλώ ενωθείτε με το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο του
Http://www.Buildwealth101.com Copywrited by david starikov 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου