a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Πώς να κάνω Βιτρό



Μάθετε τα βασικά για το πώς να το κάνουμε βιτρό εδώ. Η εικονογραφική παρακάτω θα σας οδηγήσει μέσα από τα βασικά στάδια της κατασκευής χρωματισμένο γυαλί. Υπάρχει επίσης το εύκολο να ακολουθήσει " Πώς να το κάνουμε ΒΙΤΡΩ "το κείμενο από το βιβλίο« γρήγορη επιτυχία Βιτρό - αρχαρίου διδασκαλία Ένας οδηγός »που γράφτηκε από τον Randy Wardell. Όταν το κάνετε αυτό, βρείτε λεκιασμένα γυάλινα προϊόντα, κατηγορίες, και έμπνευση στο Βιτρό Εμπόρου κοντά σας! 

ools. Βήμα 1: Επιλέξτε ένα σχέδιο, το γυαλί, και εργαλεία.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιλογή προτύπων, γυαλί, ή εργαλεία βλέπε Randy Wardell του Πώς να το κάνουμε ΒΙΤΡΩ "ή" Πώς να χρησιμοποιήσετε Βιτρό Εργαλεία "ενότητα μέσω της εσωτερικής Craft.
Επιλέξτε χρωματισμένο σχέδιο γυαλί, γυαλί, και τα εργαλεία

Βήμα 2: Αριθμός του προτύπου και κόβουμε χώρια.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προετοιμασία πρότυπο και τα εργαλεία, βλέπε Randy Wardell του Πώς να το κάνουμε ΒΙΤΡΩ "ή" Πώς να χρησιμοποιήσετε Βιτρό Εργαλεία "ενότητα μέσω της εσωτερικής Craft.
Κόψτε το μοτίβο σας χώρια

Step 3:ν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μεταφορά μοντέλων πάνω από γυαλί και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε, ανατρέξτε Randy Wardell του Πώς να το κάνουμε ΒΙΤΡΩ "ή" Πώς να χρησιμοποιήσετε Βιτρό Εργαλεία "ενότητα μέσω της εσωτερικής Craft.

Εντοπισμός μοτίβο πάνω από γυαλί

Step 4: Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με βαθμολόγησης γυαλί και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε, ανατρέξτε Randy Wardell του Πώς να το κάνουμε ΒΙΤΡΩ "ή" Πώς να χρησιμοποιήσετε Βιτρό Εργαλεία "ενότητα μέσω της εσωτερικής Craft.

Βαθμολογία βιτρό

Βήμα 5: Σπάστε τα κομμάτια.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σπάσιμο γυαλιού και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε, ανατρέξτε Randy Wardell του Πώς να το κάνουμε ΒΙΤΡΩ "ή" Πώς να χρησιμοποιήσετε Βιτρό Εργαλεία "ενότητα μέσω της εσωτερικής Craft.
Σπάζοντας βιτρό

Βήμα 6: Grind τα κομμάτια να ταιριάζουν.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για λείανση και διαμόρφωση γυαλί και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε, ανατρέξτε Randy Wardell του Πώς να το κάνουμε ΒΙΤΡΩ "ή" Πώς να χρησιμοποιήσετε Βιτρό Εργαλεία "ενότητα μέσω της εσωτερικής Craft.
Λείανση και διαμόρφωση βιτρό

Βήμα 7: Φύλλο όλα τα κομμάτια.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για foiling γυαλί και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε, ανατρέξτε Randy Wardell του Πώς να το κάνουμε ΒΙΤΡΩ "ή" Πώς να χρησιμοποιήσετε Βιτρό Εργαλεία "ενότητα μέσω της εσωτερικής Craft. Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το λεκιασμένο ταινίες γυαλί κάνοντας κλικ πάνω στο κουτί χορηγούς και θα Venture Ταινίες
Εφαρμόζοντας ταινία χαλκού σε βιτρώ

Βήμα 8: Συνδέστε τα κομμάτια μαζί.

θέλετε να μάθετε περισσότερα για συγκόλληση γυαλιού και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε, ανατρέξτε Randy Wardell του Πώς να το κάνουμε ΒΙΤΡΩ "ή" Πώς να χρησιμοποιήσετε Βιτρό Εργαλεία "ενότητα μέσω της εσωτερικής Craft.
Συγκόλληση βιτρό

Βήμα 9: Καθαριότητα & τελειώσει το κομμάτιΑν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον καθαρισμό και την τελική επεξεργασία βιτρό και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε, ανατρέξτε Randy Wardell του Πώς να το κάνουμε ΒΙΤΡΩ "ή" Πώς να χρησιμοποιήσετε Βιτρό Εργαλεία "ενότητα

Φινιρίσματος και καθαρισμού βιτρό
μέσω της εσωτερικής Craft.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου