a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην περιοχή των Βαλκανίων εξαιτίας του πολικού ψύχους, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.





Οι θερμοκρασίες στη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία έπεσαν μέχρι και τους -22 βαθμούς Κελσίου το σαββατοκύριακο, μετά από τη διήμερη χιονοθύελλα αποτέλεσμα της οποίας ήταν το χιόνι να φτάσει ακόμη και τα τρία μέτρα σε ορισμένες περιοχές.Στη Σερβία, σε ένα χωριό στα βουνά κοντά στο Βάλιεβο, 80 χιλιόμετρα δυτικά του Βελιγραδίου, βρέθηκε σήμερα νεκρός ένας 51χρονος άνδρας ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από ένα πάρτι.
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός ηλικιωμένου που χάθηκε μέσα στη χιονοθύελλα πριν από πέντε ημέρες, στην ίδια περιοχή.
Στη Ρουμανία από την Πέμπτη έχουν πεθάνει από το ψύχος επτά άνθρωποι. Ο τελευταίος ήταν ένας άστεγος κοντά στο Μποτοσάνι, στα ανατολικά της χώρας. Η κυβέρνηση κάλεσε σήμερα τις τοπικές αρχές να ανοίξουν καταφύγια για τους άστεγους, καθώς τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει κι άλλο, φτάνοντας ακόμη και τους -30 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου